Kubus Persbericht augustus 2016 
Nieuw: Solibri Model Checker v9.7
Workflow verbeteringen


EINDHOVEN 31 augustus 2016 - Solibri Model Checker versie 9.7 is vandaag uitgebracht. Met de nieuwe versie is de workflow voor het aanmaken, aanpassen en beheren van issues, één van de belangrijkste onderdelen van Solibri, volledig herzien. Mede op basis van gebruikerservaringen is een soepele werkmethodiek met meer overzicht ontwikkeld. Verder zijn er diverse verbeteringen voor bestanden met veel en/of grote modellen, waaronder het sorteren op basis van gezamenlijke verdiepingen (federated floors), het kunnen aanpassen van Nearest Spaces en het kunnen updaten van alle ITO's in één keer. Daarnaast zijn verschillende regels verbeterd.

De mogelijkheid voor bedrijven om eigen Regelsets, Classificaties, ITO's, Rapporten en Templates toe te voegen aan het Solibri Solution Center vereenvoudigt het uitrollen en beheren van eigen regels en protocollen. 

Solibri KeyMember Editie
Samen met Solibri v9.7 brengen we ook de nieuwe KeyMember Editie uit. Deze uitgebreide set van Regels, Rollen, ITO's en voorbeeldmodellen is afgestemd op het bouwproces in Nederland en Vlaanderen. De KeyMember Editie bevat onder andere een Regelset om modellen aan de RVB BIM Norm te kunnen toetsen, maar ook de mogelijkheid om te classsificeren op basis van NL/SfB en BB/SfB.  

Anne de Ruijtter, productmanager Solibri: "Met de nieuwe versie van Solibri zal zeker in grotere projecten meer overzicht ervaren worden en het updaten van hoeveelheden in een fractie van de tijd gebeurd zijn. De voorbeeldmodellen, disciplinespecifieke rollen en slimme classificaties in de KeyMember Editie helpen gebruikers kwaliteit te verhogen. En dát is het belangrijkste speerpunt van Solibri Model Checker."

Voor meer informatie over
- Solibri naar www.kubusinfo.nl/solibri

- KeyMember Edite www.kubusinfo.nl/solibrikme
 

Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van OPEN standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based issue management met plug-ins voor alle grote BIM pakketten. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 3.500 klanten in de bouw internationaal.


Meer informatie
Rosa van Tour | marketing@kubusinfo.nl | T. +31(0)40 213 1950
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden