Kubus Persbericht 
KUBUS opent een Belgische vestiging op de
Corda Campus in HasseltEINDHOVEN, 16 oktober 2015 - KUBUS opent vandaag een kantoor op de Corda Campus in Hasselt. KUBUS verwacht dat BIM ook in België de komende jaren zal doorbreken en wil haar klanten van dichtbij kunnen ondersteunen. Op de nieuwe vestiging zullen productpresentaties, testdrives en opleidingen verzorgd worden.

Stefan Eerlingen, senior accountmanager BeLux bij KUBUS: "De uitstekende bereikbaarheid, top architectuur en het groene karakter van de oude Philips site maken dit een aangename plek om ons cliënteel te ontvangen voor kennissessies en cursussen. Het concept 'samenwerken' wordt sterk uitgedragen op de campus en zorgt voor open innovatie.”

KUBUS bezit sinds enkele jaren de verkooprechten voor ARCHICAD en Solibri op de Vlaamse markt. Door het ontwikkelen van Belgische bibliotheken en werkmethodieken zijn de producten van KUBUS  afgestemd op de Belgische bouwmarkt. Het bijsturen en verder uitbreiden gebeurt uit de marktvraag en door Belgische architecten in het KUBUS team.
 

Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van OPEN standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software, objecten voor fabrikanten en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 3.500 klanten in de bouwsector.

Meer informatie
Contacteer Lotje van Rijsoort | marketing@kubusinfo.nl | T. +31(0)40 213 1950 | www.kubusinfo.nl
 

Afbeelding ter illustratie persbericht, klik hier >
Onderschrift illustratie: Stefan Eerlingen en Laura Vanderhoven, Vlaamse KUBUS medewerkers, op de Corda Campus
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden