Kubus Persbericht 5 mei 2014 
Solibri introduceert Solibri Model Checker v9.1
Gebruiksvriendelijker en nieuwe licentievormen
 
Eindhoven, 5 mei 2014 – Met de update naar Solibri Model Checker v9.1 ligt de focus van Solibri weer bij de kernwaarden; verbeteren en innoveren. Er is een reeks van nieuwe features die zorgen voor een soepelere communicatie en efficiëntere uitwisseling van informatie. Hiermee wordt gehoor gegeven aan verzoeken van gebruikers.
 
Nieuwe features zijn het toevoegen van afbeeldingen en stempels die informatie oproepen uit het model. Met de verbeterde annotatiegereedschappen kunnen gebruikers onder andere snel en eenvoudig coördinaten van specifieke punten in het model opvragen, bijvoorbeeld voor gebruik op de bouwplaats. De componentinformatie in de Component-stempel wordt bepaald aan de hand van typische SMC-regels, en is in te zetten voor communicatie tussen teamleden. De informatie kan hiermee geheel naar eigen wens worden ingericht.
 
“Deze update realiseert een verbetering van de gebruiksvriendelijkheid en workflow over de gehele linie. De gebruikers worden door Solibri centraal gesteld in het proces van innovatie en ontwikkeling. Wij zetten deze lijn door met onze Solibri KeyMember Editie waarmee we onze gebruikers content bieden specifiek voor Nederlandse toepassing.” aldus Christian Dalhuizen, productmanager Solibri bij KUBUS.

Er is meer flexibiliteit gecreëerd bij het classificeren. Groepen kunnen op meerdere niveaus geclassificeerd worden om een model efficiënter te kunnen checken. Daarbij is er meer informatie beschikbaar van elementen die een relatie hebben tot meerdere ruimten.
 
Het in versie 9 geïntroduceerde Solibri Solution Center is verbeterd.  Er zijn meer mogelijkheden voor licentievormen wanneer zonder internet gewerkt wordt.
 
“Wij zetten ons in om oplossingen en innovaties te ontwikkelen die bijdragen aan gebruiksvriendelijkheid van Solibri en een soepele workflow voor gebruikers. We geloven in de verfijning van onze modelchecker, en dat zie je terug in versie 9.1” – Heikki Kulusjärvi, CEO Solibri.


Lees meer over Solibri v9.1 op www.kubusinfo.nl/Solibri
 

Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van OPEN standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software, objecten voor fabrikanten en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 3.500 klanten in de bouwsector.

Over Solibri
Solibri is de marktleider op het gebied van BIM kwaliteitscontrole en waarborging. Met de ontwikkeling en verkoop van out-of-the-box software voor BIM validatie, verificatie, design review, constructiecoördinatie, analyse en toetsing naar regelgeving, bieden ze oplossingen die de kwaliteit van BIM gebaseerde ontwerp- en bouwprocessen productiever en kosten effectiever maken. Tot de klanten van Solibri behoren grote vastgoedontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten- en ingeieursbureaus in meer dan 70 landen.


Meer informatie
Rosa van Tour | marketing@kubusinfo.nl | T. +31(0)40 213 1950 | www.kubusinfo.nl | support.bimcollab.com
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden