Kubus Persbericht 18 feb 2014 
Nieuw: ArchiCAD STAR(T) Edition 2014
Volwaardig BIM in ontwerp, modelling en workflow

Eindhoven, 18 februari 2014 - De STAR(T) Edition 2014 NL is nu verkrijgbaar bij KUBUS. Deze versie kent in navolging van ArchiCAD 17 de 'Prioriteit Gebaseerde Verbindingen', intelligente bouwmaterialen, high-performance 64 bit background processing, verbeterde Morph tool en interactieve 3D cutting planes.

De STAR(T) Edition 2014 bevat alle gereedschappen die nodig zijn om een volwaardig BIM model te creëren én uit te wisselen. Het biedt alle 3D modelleermogelijkheden én de laatste IFC, DWG en DXF uitwisseling.

"Met de ArchiCAD STAR(T) Edition bieden wij iedereen de mogelijkheid te starten met BIM. Kleine architectenbureau's of bouwbedrijven die het momenteel al niet makkelijk hebben kunnen zo ook aansluiten bij BIM", zegt Erik Pijnenburg, directeur KUBUS. "In tegenstelling tot andere 'LT-versies' van BIM software is STAR(T) Edition een compleet BIM pakket met conceptueel ontwerp, freeform modelling, high-performance background processing én OpenBIM met IFC workflow."

ArchiCAD STAR(T) Edition is volledige BIM software die voor veel bedrijven een passende oplossing biedt voor alle ontwerp- en tekenwerkzaamheden. De software is compleet en sluit aan op Nederlandse en Vlaamse werkmethodieken, maar biedt ook een groeipad. Voor bedrijven die met grotere projecten en project-teams aan de slag gaan, en voor wie een BIM server van belang wordt, biedt KUBUS een aantrekkelijke doorgroeimogelijkheid naar de volledige ArchiCAD versie met nóg completer BIM.StartersModule

Speciaal voor de STAR(T) Editie 2014 heeft KUBUS een StartersModule ontwikkeld die -als aanvulling op de zeer uitgebreide bibliotheek- extra objecten biedt voor ontwerp, detaillering, uitvoering en installatie. De StartersModule biedt gebruikers van STAR(T) Edition alle benodigde hulpmiddelen om projecten efficiënter uit te voeren.

Ga voor meer informatie over STAR(T) Edition 2014 en bijbehorende StartersModule naar: www.kubusinfo.nl/startedition
Over KUBUS
KUBUS levert BIM voor Design en Build en is distributeur voor de producten van GRAPHISOFT (Hongarije) en Goldpartner van Solibri Inc. (Finland) in de Benelux. Voor ArchiCAD, EcoDesigner STAR, BIMx, BIMcloud en Solibri Model Checker wordt naast verkoop een hoog niveau van service, opleiding en content geleverd. KUBUS is promotor van OpenBIM en IFC workflow solutions zoals simplebim en BCF plug-ins voor BIM authoring tools. Kubus Stabu is Nederlands meest gebruikte bestekverwerker. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam en Belgrado worden samen met verkooppartners in Vlaanderen producten en diensten geleverd aan meer dan 3.250 klanten in de bouwsector, met name in de Benelux.

Over GRAPHISOFT®
Graphisoft startte de BIM revolutie in 1984 met ArchiCAD®, het eerste volwaardige BIM pakket voor architecten. Graphisoft blijft innoveren met onder ander de BIM Server™, BIMcloud™, EcoDesigner™ en BIMx®. Graphisoft maakt sinds 2007 deel uit van de Nemetschek Group.

Meer informatie
Contacteer Lotje van Rijsoort of Rosa van Tour - marketing@kubusinfo.nl - T. +31(0)40 213 1950
www.kubusinfo.nl


 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden