Persbericht

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking


Eindhoven, 18 mei 2018 – KUBUS BV en BIM4ALL hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten waarbij BIM4ALL de door KUBUS opgezette trainingen voor Solibri Model Checker zal gaan verzorgen in het noorden en oosten van Nederland. Door de samenwerking wordt de Solibri trainingscapaciteit verruimd en wordt voorzien in de groeiende vraag naar trainingen voor Solibri Model Checker.

Ronald de Graan, directeur product management legt uit: “De samenwerking geeft de klant een grotere flexibiliteit als het gaat om keuze in trainingsdagen en -momenten zonder verlies van kwaliteit van de training. Met BIM4ALL hebben we een ervaren BIM-partner en implementatiespecialist die al vele jaren trainingen en implementaties verzorgt. Door de accreditatie door KUBUS is de kwaliteit voor de klanten, via BIM4ALL, gewaarborgd.”


“De BIM-specialist van vandaag wil graag training op een manier en op een moment die hem of haar het beste uitkomt”, aldus Robbin Breukink, directeur BIM4ALL B.V. “Voor deze professionals is het opdoen van kennis van cruciaal belang om het BIM-proces en de functionaliteit van Solibri onder de knie te krijgen. De trainingen vinden nu vrijwel altijd plaats in Eindhoven, Amsterdam of Hasselt en klanten uit het noorden of oosten moeten daardoor langer reizen. Door het volgen van trainingen via BIM4ALL houdt de professional zijn kennis op peil en verliest hij geen declarabele (reis)uren.”

De samenwerking speelt in op de steeds verdere professionalisering binnen de bouw en met name bij de aannemers in Nederland. Door betere clashdetectie en vooral ook rule based model checking verhoog je de kwaliteit van de BIM-modellen met als resultaat betere afstemming tussen de verschillende partijen en lagere faalkosten in het project.

Beschikbaarheid 
BIM4ALL zal per direct de trainingen aanbieden. Voor een overzicht van de trainingen:
Klik hier voor het cursus aanbod via BIM4ALL
Klik hier voor
het cursus aanbod via KUBUS
 


Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Solibri Inc. in de Benelux. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS de producten KUBUS Spexx, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®,’s werelds eerste cloud based BIM issuemanagementsysteem op basis van openBIM formaten, met plug-ins voor alle grote BIM pakketten. Vanuit kantoren in Eindhoven (NL), Amsterdam (NL), Hasselt (BE) en Belgrado (RS) worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 25.000 gebruikers in de bouw.

Over BIM4ALL
Wij zijn de innovators van de bouwsector. Onze klanten noemen ons “BIM-masters”. Daar zijn we trots op. Net als op onze medewerkers, die specialistische kennis hebben van recente software op ons vakgebied. Samen optimaliseren we processen van bouwprojecten, reduceren we bouwfouten en brengen we de bouwkosten omlaag. Allemaal dankzij onze kennis en ervaring met de werkmethodiek Bouw Informatie Modellering (BIM). Om welk project het ook gaat, we gaan graag voor u aan de slag. Praktisch en no-nonsense, snel en adequaat. Daar kunt u op vertrouwen.

Bijlagen voor publicatie:

Logo's KUBUS/ BIM4ALL/ Solibri >
Beeldmateriaal >

Meer informatie
Contacteer Ronald de Graan | marketing@kubusinfo.nl | T. +31(0)40 213 1950;