Gratis softwarelicenties voor studenten


KUBUS is vooruitstrevend in het doorgeven van haar kennis. Naast het geven van softwarecursussen, het organiseren van seminars en het inzetten van experts bij supportvragen, richten we ons ook op de volgende generatie (BIM) experts. 

Door het gratis aanbieden van softwarelicenties geven we MBO, HBO en WO studenten de kans om te leren werken met onze intuitieve en innoverende software waarmee ze straks in de praktijk een stapje voor hebben. Door samen te werken met scholen en andere educatiegerichte initiatieven hopen we studerend Nederland en Vlaanderen klaar te stomen voor de markt. 


 

Studenten

  
Ben je student? Hier vind je alle informatie over onze software, de downloads van de licenties en ander hulpmiddelen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.


Meer informatie

Docenten


Bent u docent aan een onderwijsinstelling of bouwkundige opleiding? Hier vindt u alle informatie omtrent onze educatieplannen voor MBO, HBO en WO.
  

Meer informatie

Stage

  
Op zoek naar een stageplek? Op ons jobboard vind je leuke stageplekken in Nederland en Vlaanderen.
   
  
  

Over KUBUS

KUBUS biedt BIM oplossingen voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van open standaarden en openBIM. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Lees verder.

Onderwijspartners van

 
 

Bekijk hieronder het gratis aanbod BIM software voor studenten: